Pitanja i odgovori u vezi magnetnih trepavica

Klikom na stavku će se pojaviti odgovori, ako imaš dodatno pitanje, nedoumicu ili možda da sazaš šta je aktuelno ovih dana u vezi magnetnih trepavica slobodno nas kontaktiraj telefonom.

 1. BRZO SE POSTAVLJAJU I SKIDAJU.
  Kada budeš koristila magnetne trepavice, u roku od par minuta ćeš biti upadljivo lepša, primetnija, zadovoljnija. Stvarno U FULU i super ćeš se osećati zbog toga.
 2. ZDRAVLJE I PREVENTIVA
  Nećeš imati problema sa zdravljem kao što mnoge žene znaju da imaju problema kada koriste svilene trepavice koje se lepe lepkom.
 3. KAD GOD POŽELIŠ I IMA POTREBE.
  Možeš ih koristiti desetinu puta, stavljati i skidati po potrebi, svakodnevno ili samo za specijalne prilike ti biraj.
  Mnoge su ih koristile i po nekoliko meseci. Čak i pola godine ako se držiš jednostavnog uputstva koje dobijaš od nas. Mi ih proizvodimo i znamo kako da se najbolje koriste. Što ih više koristiš bolje izgledaju.

Draga moja to su 3 najbitnije prednosti magnetnih trepavica u odnosu na sve ostale, po našem mišljenju.

Tvoja odluka je ovde ustvari  da li želiš da na pravi način startuješ sa magnetnim trepavicama?

Ako je odgovor DA, onda se čujemo uskoro.

Cena je sasvim OK, a može i popust ako se odlučiš da uzmeš 2 i više pakovanja.

Nagradna igra – na 3 načina možete dobiti Magnetne Trepavice.

 • Prvi način – Srećni dobitnik je onaj koji popuni formular (upiše ime i šifru) ne treba Email adresa ni slični podaci… Izvlaćićemo srećnog dobitnika svakih 7-10 dana. Učestvuj i osvoji ovde

 

 • Drugi način – Najuspešniji referal. Veoma je jednostavno ona koja dovede najviše učesnika u ovu nagradnu igru dobija magnetne trepavice. Ovde Vam je potrebna Email adresa za upis, dobićete unikatan link, statistiku i našu pomoć. DODAĆEMO VIDEO UPUTSTVO USKORO. Pratite našu Fejs stranu za aktuelne vesti

 

 • Treći način Naš saradnik /promoter. Postanete naš saradnik i moćićete da dobijete i besplatno magnetne trepavaice, a i da zaradite ako želite.Veoma je bitno da ste upoznati sa našim magnetnim trepavicama i da imate barem jedno naše pakovanje. Pošaljite nam kratak video da se uverimo da znate da ih koristite (postavljate) i ukoliko je sve OK poslaćemo Vam još modela.

 

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona ili kontakt formularom ovde

Počeli smo da se bavimo magnetnim trepavicama jer verujemo da je ovo revolucionaran proizvod i stvarno pomaže ženskoj lepoti i samopouzdanju.

Ako i ti tako misliš, uđi sa nama u biznis sa magnetnim trepavicama. Kontaktiraj nas za više informacija.

 

Besplatno do magnetnih trepavica

U zavisnosti od potreba našeg biznisa, znamo da organizujemo i uradimo i sledeće:

 • Kada kreiramo nov model, onima koji ostanu u kontaktu sa nama ili rade biznis sa nama znamo da pošaljemo nov model na mišljenje i probu
 • Znači ako se baviš modom, šminkom i želiš da prva probaš nove stvari javi se
 • Organizujemo i nagradne igre u kojima delimo besplatne magnetne trepavice po želji

U svakom slučaju magnetne trepavice su još uvek novitet i može da bude puno toga novoga, zato nas pratite putem socijalnih mreža za novosti u vezi magnetnih trepavica

U Srbiji slanje i naplata ide preko Pošte Srbije, Post Express servisom pouzećem, znači plaćanje je po prijemu pošiljke. Naravno ako želiš elegantnu primopredaju možeš platiti i unapred.

Sve narudžbe dobijene do 12 sati, šaljemo istog dana i sutra ih imaš u rukama (radnim danima)

 

Van Srbije nije moguće slati pošiljku pouzećem i zbog toga se uplata vrši unapred. preko Paypal servisa.

Ukoliko imaš  rođaka, prijatelja, poznanika ili prevoznika koji putuje iz Srbija na tvoju destinaciju i to je dobra opcija.

U svakom slučaju kontaktira nas preko WhatsApp ili Vibera da vidimo šta tu može da se uradi. Za Hrvatsku, u Zagreb npr. pošiljka stigne u roku od 5-7 dana. Engleska, Irska, Nemačka… 10-20 dana.

 • Keti Stoca iz SAD-a ih je izumela 2016 godine i ceo svet ih lagano upoznaje i prihvata. Iste 2016 je dobila prestižnu nagradu “Best of Beauty Breakthrough” od strane Allure Magazina
 • Mi u Lala Šopu smo. u Srbiji i okolini, prvi počeli da ih testiramo i promovišemo u julu 2017.
 • U decembru 2017 smo počeli da ih dizajniramo i proizvodimo u nekoliko različitih modela. Jedni smo od retkih proizvođača magnetnih trepavica u Evropi.
 • 2018 smo započeli sa prezentacijama i kreiranjem novih modela.
Ako si nervozna osoba i baš preterani perfekcionista ovaj proizvod nije za tebe.
RuskaPitanja i odgovori